Info

Osallistumismaksut
 

Kolmipäiväisen turnauksen (pelit 26.7.-28.7. tai 27.7.-29.7.) osallistumismaksu niiltä joukkueilta, jotka ottavat ruokailu- ja majoituspaketti A:n on 200 €. Maksu niiltä joukkueilta, jotka eivät ota pakettia on 350 €.

Kaksipäiväisen turnauksen (pelit 28.7.-29.7.) osallistumismaksu niiltä joukkueilta, jotka ottavat ruokailu- ja majoituspaketti B:n on 110 €. Maksu niiltä joukkueilta, jotka eivät ota pakettia on 200 €.

Yksipäiväisen turnauksen (pelit 29.7.) osallistumismaksu on 120 euroa.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu laskutetaan sähköisellä laskulla, joka lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku lähetetään kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa 31.5.2018 jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

 
 
Majoitus ja Ruokailu
 
Paketti A
 
2 yötä, tarkoitettu kolme päivää (26.7.-28.7. tai 27.7.-29.7.) kestäviin sarjoihin osallistuville (P05-P08) joukkueille. 
 
Sisältää:
-kahden yön koulumajoituksen
-seuraavat ruokailut:
 
1. turnauspäivä: lounas ja päivällinen
2. turnauspäivä: aamupala, lounas, päivällinen
3. turnauspäivä: aamupala, lounas
 
Hinta: 100€ / henkilö
 
Paketti tulee ostaa jokaiselle joukkueen kanssa majoittuvalle henkilölle. 
 
Jos joukkue haluaa majoittua jo turnauksen avauspäivää edeltävänä iltana, majoituspaketin hinta on 110€ / hlö ja se sisältää ektra-yön + ylimääräisen aamupalan.
 
Paketti B
 
1 yö. Paketti on tarkoitettu kaksi päivää (28.7.-29.7.) kestävän turnauksen osallistujille.
 
Sisältää lauantaina saapuville:
-yhden yön koulumajoituksen la-su
-seuraavat ruokailut:
lauantai 28.7. lounas ja päivällinen
sunnuntai 29.7. aamupala ja lounas
 
Hinta: 70€ / henkilö
Jos joukkue haluaa majoittua jo perjantai-iltana (27.7.), majoituspaketin hinta on 80 euroa (sisältää 28.7. aamupalan ja yhden ekstra-yön)
 
Pantti koulumajoituksesta
 
Joukkueet maksavat 50,00 euron pantin saapuessaan koulumajoitukseen ennen kuin luokkahuone luovutetaan heidän käyttöönsä turnauksen ajaksi. Maksu suoritetaan käteisellä. Pantin saa takaisin, kun luokkahuone luovutetaan viimeisenä turnauspäivänä siivottuna. Mikäli joukkue on aiheuttanut jotain vahinkoja majoituksensa aikana, panttia ei palauteta.
 
Panttimaksu otetaan käyttöön tästä vuodesta eteenpäin aiempina vuosina tapahtuneiden vahinkojen vuoksi.
 
 
HUOM!
 
Turnauksen aikana käyttämättä jätetyn majoituspaketin maksu voidaan palauttaa ainoastaan sairaslomatodistusta vastaan.
 
 
Ruokailut erikseen:
 
Aamupala 6,00€ / henkilö
Lounas 8,00€ / henkilö
Päivällinen 8,00€ / henkilö
 
Ruokailut voi tilata etukäteen sähköpostilla. 
 
HUOM!
 
Noormarkun kentällä pelaaville, majoituspaketin tai erillisiä ruokailuita ostaneille joukkueille lounaat toimitetaan suoraan kentälle.
 
 
Ruokailuajat:
 
Aamupala 6:30-10:00
Lounas 11:00-15:00
Päivällinen 15:30-20:00
 
Ruokalista
 
Julkaistaan myöhemmin.
 
 
 
Ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon!
 
 
Ruokailupaikka:
 
Cygnaeuksen ruokapalvelukeskus (Tasavallankatu 1, 28100 Pori)
 
 
HUOM!
 
Noormarkun kentällä pelaaville, majoituspaketin tai erillisiä ruokailuita ostaneille joukkueille lounaat toimitetaan suoraan kentälle.
 
 
 
Majoituskoulut:
 
Porin suomalainen yhteislyseo (Tasavallankatu 4, 28130 Pori)
 
Cygnaeuksen koulu (Tasavallankatu 1, 28100 Pori)
 
 
 
Hotellit:
 
Hotellipaketit sisältävät majoituksen hotellissa, hotelliaamiaisen ja turnausruokailun.
 
Paketti A (kaksi yötä To-La tai Pe-Su)
 

1hh

230 €/hlö

2hh

160 €/hlö

2hh+lisävuode

140 €/hlö

2hh+2xlisävuode

130 €/hlö

Paketti B (yksi yö La-Su)

1hh

160 €/hlö

2hh

110 €/hlö

2hh+lisävuode

100 €/hlö

2hh+2xlisävuode

90 €/hlö

 
 
Hotellihuoneita on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!
 
 
 
Kentät
 
Herralahti: Kuninkaanlahdenkatu 3, Pori
 
Itäpori:  Mastojentie, Pori eli Sampolan tai Mastojen kenttä
 
Karhuhalli:  Urheilukeskus, Urheilutie, Pori
 
Koivula:  Koivulantie 3, Pori
 
Musa:  Tommilantie 20, Pori
 
Noormarkun nurmikenttä:  Finpyyntie 1 b
 
Ruosniemi:  Myyrynkuja 3, Pori
 
Stadion:   Metsämiehenkatu 19, Pori
 
Toejoki:  Hyveläntie 27, Pori
 
Urheilukeskus: UK1, Metsämiehenkatu 19
 
Urheilukeskus: UK5, Karhuhallinpolku
 
 
Säännöt
 
 
OSALLISTUMISOIKEUS
 
Pori Cup turnaukseen saavat osallistua vain Suomen Palloliiton alaisten piirien jäsenseurojen nimissä pelaavat joukkueet. Tämä vaatimus ei koske ulkomaisia joukkueita.
 
 
 
YLI-IKÄISYYSSÄÄNTÖ
 
Piirien myöntämät yli-ikäisyysluvat ovat voimassa myös Pori Cupissa. Yli-ikäisiä saa olla kentällä yhtäaikaisesti vain kaksi pelaajaa. Turnausta koskevaa poikkeuslupaa yli-ikäiselle pelaajalle voi anoa kirjallisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää Pori Cupin toimistoon sähköpostitse: poricup@fcjazz.com
 
 
 
PELIOIKEUS
 
Pelaaja on edustuskelpoinen vain siinä joukkueessa/seurassa, missä hänellä on edustusoikeus turnauksen aikana. Pelaaja voi oman seuransa kirjallisella luvalla siirtää edustus-oikeutensa johonkin toiseen seuraan turnauksen ajaksi. Tämä kirjallinen, seurojen virallisilla allekirjoituksilla varustettu lupa, on lähetettävä Pori Cup -toimistoon (poricup@fcjazz.com) ennen turnauksen alkamista.
 
 
 
PAITSIOSÄÄNTÖ
 
Sarjoissa P05-P06 sarjoissa on voimassa normaalipaitsiosääntö (puolenkentän). P07-P08 ja P09 kutsusarjassa on voimassa boksipaitsio.
 
 
 
PELIKIELLOT
 
Sarjoissa P05-P08 kortit käytössä. Varoitukset eivät kerry. 
 
Kentältä poistot aiheuttavat yhden pelin pelikiellon, mikäli turnaus Jury ei muuta päätä. 
 
 
 
P11-P09 SARJAT
 
Pelitapa on Suomen Palloliiton 2013 turnaussääntöjen mukainen. Joukkueet jaetaan etukäteen tasolohkoihin. Näissä ikäluokissa ei lasketa sarjataulukoita, jokainen joukkue saa viisi – kuusi ottelua ja kaikki pelaajat palkitaan. P09 kutsusarjassa pelataan poikkeuksellisesti 8v8 pelimuodolla.
 
 
 
OTTELUN VOITTAJAN RATKAISEMINNEN
 
Cup– ja loppuotteluvaiheessa tasan päättynyt ottelu ratkaistaan välittömästi varsinaisen peliajan jälkeen ns. rangaistuspotkukilpailulla, joka suoritetaan  3 + 3 pelaajalla. Osallistumisoikeus on niillä pelaajilla jotka ovat kentällä ottelun päättyessä. 
 
 
 
JOUKKUEIDEN JÄRJESTYS TASAPISTEISSÄ
 
1. Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäiset ottelut.
 
2. Kaikkien tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäinen maaliero.
 
3. Lohkon maaliero.
 
4. Lohkon tehdyt maalit.
 
5. Arpa.
 
Lohkojen kolmosten järjestys ratkaistaan seuraavasti:
 
1. Pisteet
 
2. Maaliero
 
3. Tehdyt maalit
 
4. Arpa
 
Turnaus Jury suorittaa arvonnat!
 
 
 
KILPAILUN JURY
 
Kilpailutoimintaan liittyvät erimielisyydet ja vastalauseet ratkaisee järjestäjien nimeämä kolmesta henkilöstä koostuva jury. Juryn päätöksistä ei voi valittaa. 
 
 
 
EROTUOMARIT
 
Erotuomarit ovat Suomen Palloliiton virallisesti hyväksymiä erotuomareita.  P11-P09 –sarjoissa käytetään pääsääntöisesti pelinohjaajia.
 
 
 
OTTELUMÄÄRÄYKSIÄ
 
• Pelaaja on edustuskelpoinen vain siinä seurassa, jossa hänellä on edustusoikeus turnauksen aikana.
 
• Pelaajamäärä turnauksessa on 18 pelaajaa per ottelu. Joukkueiden on oltava puettuina ja pelivalmiina vähintään 15 minuuttia ennen ottelun alkua.
 
• Kentältä poistettu pelaaja on pelikiellossa vähintään seuraavassa ottelussa samassa sarjassa, jossa hänet on poistettu kentältä. Jury päättää mahdollisista lisärangaistuksista.
 
• Mikäli joukkueiden pelipaidat eivät erotu, joutuu otteluohjelmassa viimeksi mainittu joukkue (vierasjoukkue) vaihtamaan pelipaitansa.
 
• Maalivahdin pelipaidan tulee selvästi erottua muista pelipaidoista.
 
• Kilpailun juryllä on oikeus puuttua epäasiallisesti käyttäytyviin joukkueisiin, tarvittaessa jopa sulkea joukkue sarjasta. Jury voi myös velvoittaa joukkuetta vaatimaan kannattajiltaan asiallista käytöstä.
 
• Joukkueen, joka keskeyttää kilpailun, on maksettava 200 euron sakko.
 
 
 
JOUKKUEIDEN JOHTAJILLE
 
Henkilö, joka on nimetty joukkueenjohtajaksi, vastaa joukkueestaan sekä pelien aikana että muualla sekä yhteydenpidosta kilpailun aikana. Kouluissa majoittuvien joukkueiden johtajien tulee huolehtia siitä, että pelaajilla on makuupussit ja alustat, mikäli käytetään järjestäjien majoituspakettia. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa loukkaantumisista, sairastapauksista tai varkauksista.
 
 
 
VASTALAUSEET
 
Jos näiden sääntöjen rikkomuksia tai muita erimielisyyksiä kilpailuihin nähden tapahtuu, niistä voidaan tehdä vastalause. Vastalausetta pelikenttien ja varusteiden johdosta ei tutkita, ellei erotuomareille ole tehty tästä ilmoitusta ennen ottelua. Jos vastalause tehdään erotuomarin päätöstä vastaan, tästä on ilmoitettava erotuomareille välittömästi ottelun päätyttyä, ennen kuin hän on poistunut ottelupaikalta. Vastalause on tarkoin perusteltava ja sitä tulee seurata 100 euron suuruinen vastalausemaksu, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Vastalause tulee jättää kirjallisena Pori Cup -kisatoimistoon kahden tunnin kuluessa ottelun päättymisestä. Turnauksen juryn päätöksestä ei voi valittaa.
 
 
 
LUOVUTUKSET
 
Mikäli joukkueesta ei ole kentällä vähintään seitsemän (7) P05 –sarjoissa, tai vähintään kuusi (6) P06 –sarjoissa sekä P07 –sarjoissa vähintään viisi (5) pelaajaa 5 minuuttia määrätyn ottelun alkamisen jälkeen, eikä joukkue pysty esittämään pätevää syytä menettelyynsä, ottelu katsotaan luovutetuksi. Ottelun luovuttanut joukkue katsotaan luopuneeksi turnauksesta ja sen aikaisemmin pelatut ottelut mitätöidään. Kisatoimisto vahvistaa aina luovutukset kuultuaan tarpeellisia osapuolia.
 
 
 
PALKINNOT
 
P05-P08 –sarjoissa sijoille 1-3 jaetaan  mitalit ja pokaalit. P09-P11 –sarjoissa saavat kaikki joukkueen pelaajat osallistumismitalin. 
 
 

Ota yhteyttä

FC Jazz Juniorit ry

FC Jazz Juniorit ry
poricup@fcjazz.com
044 986 6756
Antinkatu 6A, 28100 Pori
@PoriCup

 

Turnausjohtaja

Mostafa Modabberian
mosse@fcjazz.com